Rólam

SZERETETTEL köszöntelek!

 

Bodor Eszter vagyok, 13 éve segítem az embereket önismereti és önsegítő workshopokkal, előadásokkal, ThetaHealing® tanfolyamokkal és egyéni konzultációkkal. Több százan, ezren tiszteltek már meg a bizalmukkal. Nagyon hálás vagyok ezért minden nap!

A segítő hivatással 9 éves koromban ismerkedtem meg, amikor nagymamám halála után szüleim egy kineziológus segítségét kérték. Rengeteget segített. A későbbiekben egyre nőtt az érdeklődésem a segítő szakma iránt, és már akkor tudtam, hogy ebben az irányban szeretnék tovább haladni.

20 éves koromban kezdtem el a természetgyógyászati tanulmányaimat, majd az Európa Akadémián végeztem professzionális kineziológia szakon és az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászat, egészségügy modulból és kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel.

A ThetaHealing® 2014-ben lépett be az életembe. A konzulensi képesítések mellett ThetaHealing® Alap, Haladó, Dig Deeper (Áss Mélyebbre), Teremtés és Bőség oktató vagyok.
Államilag elismert ThetaHealing® konzulensi-, oktatói; Kineziológus oktatói és tanácsadói, illetve a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán végzett magyar – kommunikáció szakos diplomám van.

 

Életfilozófiám

Minden ember saját maga teremti az életét, persze sokszor nem tudatosan, hiszen a tudatos részünk 12%, még a tudatalattink 88%.
Célom és hivatásom, hogy megtanítsam az embereknek, hogy mindenki képes tudatosan teremteni az életét, dolgozni a tudatalattijával, lelkével, és képes blokkjait, korlátait elengedni, és megteremteni MINDENT, ami számára pozitív, mindent, amit szeretne! 🙂
Erre Mindenki képes, ez Mindenkinek lehetséges! ’Csak’ meg kell tanulni, rá kell ébredni, hogyan.

Szívből és örömmel segítek, tanítok és tanulok!

Leggyakoribb témák: életút / életfeladat megtalálása, Önmagad kiteljesedése, boldogság elérése és megélése, Önmagadba vetett hit létrehozása és megerősítése, élet minőséged javítása (testi-lelki-szellemi szinten), életed tudatos teremtése / belső teremtő erőd felébresztése, teherbeesési nehézségek, szorongás, stressz, hangulatzavarok, betegségek mögött megbúvó hitrendszerek, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, készség-, és képességfejlesztés, párkapcsolati problémák, szexualitás, női-férfi szerepek megélése, beilleszkedési nehézségek, allergia.
De minden ember egyéni, egyedi, mindenkinek más a problémája, feladata, ezért a személyes konzultáció minden esetben egyénre szabott.

Szeretném, ha segítségem Hozzád is és minél több emberhez eljutna.
Köszönöm, Szeretettel,
Bodor Eszter

Facebook